hits

Avslutter bloggen

Hei alle sammen!

Jeg har nå besluttet å legge denne bloggen død. Jeg har funnet ut hva jeg ønsker å fokusere på med skrivingen min, og har laget meg andre platformer for dette.

Det er litt trist, jeg ser at jeg fremdeles har en jevn strøm av besøkende her, til tross for den dårlige oppdateringen. Det setter jeg svært stor pris på! I første omgang sletter jeg ikke bloggen, jeg lar den stå slik. Men jeg kommer til å kopiere noen av innleggene på min nye blogg i stedet.

Det er fremdeles mulig å følge meg på karolinesveen.wordpress.com. Det blir litt annet innhold, men likevel en del av det samme.

For spesielt interesserte er det også nyheter på fjaerpennenforlag.com.

Tusen takk til dere som har fulgt med denne tiden, og dere som har tatt dere tid til å kommentere og komme med innspill, det er gull for en stakkars skriver!

Ønsker dere all lykke videre <3

- Karoline

2 kommentarer

Daniel Olsen

12.03.2018 kl.12:33

Det var litt nedsig at du har valgt og legge ned denne bloggen. Jeg kommer til å kikke inn på den andre bloggene dine etterhvert som tiden går. Ønsker deg fortsatt lykke til med de prosjektene du har :)

Fjærpennen

20.03.2018 kl.07:04

Daniel Olsen: Jeg har tenkt lenge på det, og kommet frem til at det blir for mye å oppdatere alle sidene i tillegg til at jeg tross alt skal prøve å skrive noveller og bøker oppi alt, hehe..
Veldig hyggelig å høre at det blir savnet, til tross for at jeg er så dårlig til å oppdatere her! Skal forsøke ikke å legge meg altfor langt bort fra denne retningen på den andre bloggen :)

Skriv en ny kommentar

Fjærpennen

Fjærpennen

29, Nord-Aurdal

Jeg er Karoline. På denne bloggen vil du som stort sett ikke finne lange avhandlinger. Nei, her blir det i hovedsakt korte betraktninger og tanker rundt det jeg holder på med i øyeblikket. Så da vet du det :) Kontakt: karoline.sveen@hotmail.no

Kategorier

Arkiv