Novelle i Norsk Ukeblad

I dag gjorde en Facebook-venn meg oppmerksom på at jeg har hatt ei novelle i Norsk Ukeblad på trykk. Det var veldig morsomt, siden jeg ikke automatisk får vite det, slik jeg er vant med fra Vi Menn.

Dette er en av favoritthistoriene mine. Jeg antar jeg liker den så godt fordi den er basert på døtrene mine og min nå avdøde hund. Når jeg skriver noveller er det oftest krim det går i, dette er da den første jeg har solgt som ikke går under den sjangeren. For øvrig ble den faktisk solgt til Danmark først, så denne har blitt internasjonal, hehe!

Jeg liker illustrasjonen kjempegodt! Jentene kan forveksles med mine egne, og hunden har et ordentlig flott uttrykk. Den er av rasen dogue de bordeaux, og er rasen som står mitt hjerte nærmest. Det var derfor FB vennen min reagerte på novellen og oppdaget at den var min, hun er nemlig oppdretter av rasen.

- Karoline

#novelle #forfatter #forfatterspire

2 kommentarer

Hr. Kreatur

15.09.2017 kl.15:25

Gratulerer, og ikke minst med ny sjanger! Det er alltid så gøy å se illustrasjonen, jeg synes de stort sett er gode på å fange elementene i novellene. Jeg savner info om publisering, det ville jo ikke tatt mange sekundene å sende et hint til forfatterne, så jeg går stort sett glipp av mine egne tekster på trykk.

Fjærpennen

15.09.2017 kl.17:04

Hr. Kreatur: Når Vi Menn klarer å sende et eksemplar i posten til den som har ukens novelle burde det ikke være så vanskelig for å andre å gi et lite pip, men de prioriterer vel ikke dette, ser det ut til. Det e rjo litt synd, for jeg synes selv det er veldig morsomt å få sett at det har kommet ut, selv om jeg aldri leser novellene selv når de er på trykk :-P

Skriv en ny kommentar

Fjærpennen

Fjærpennen

28, Nord-Aurdal

Jeg er Karoline. På denne bloggen vil du som stort sett ikke finne lange avhandlinger. Nei, her blir det i hovedsakt korte betraktninger og tanker rundt det jeg holder på med i øyeblikket. Så da vet du det :) Kontakt: karoline.sveen@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits