Tilbakemelding på manus

Tidligere i år ble jeg ferdig med et manus til ei barnebok, noe du kan lese om HER. Jeg valgte til slutt å sende det inn til et forlag, og i dag fikk jeg mail tilbake.

"Utgangspunktet for historie er en god idè. [...] Språket er godt og teksten har fin flyt. Dialogene er noe varierende, men de fungerer sammen med beskrivelsene og gjør teksten levende."

Videre står det at de mener tematikken fungerer for målgruppen, men at de mener historien vil bli for spinkel som bok (som jeg også nevnte i innlegget jeg har linket til), selv om de tror den kan fungere som en fortelling i en samling lignende fortellinger.

Dette forlaget har ikke en slik serie fortellinger å innlemme denne i, så de har vurdert det til at de ikke har anledning til å gå videre med dette manuset.

Så dermed ble det avslag, men du verden for et positivt nei! Jeg er faktisk kjempefornøyd, ikke minst fordi det er sjelden å få et slikt svar fra forlagene. Det betyr at de faktisk har hatt det oppe til seriøs diskusjon, og det gjør med definitivt mer ivrig på å fortsette.

Mailen var selvsagt lenger enn det jeg har gjengitt her, men en del av handlingen ble litt avslørt, så jeg velger ikke å ta med det her og nå, i tilfelle jeg likevel skulle få til en utgivelse

Tenke seg til, dette gjorde da virkelig en helt alminnelig mandag betraktelig mye bedre, må jeg si!

- Karoline

(p.s. karolinesveen.wordpress.no er også oppdatert i dag)

#forfatter #skriblerier #forfatterspire

2 kommentarer

Hr. Kreatur

12.09.2017 kl.10:25

Gratulerer, får jeg nesten si! Ja, det der var en drømmerefusjon! Er det ikke mulig å legge til litt innhold sånn at teksten kan stå alene som bok? Motivasjonen burde abolutt være der nå, lykke til!

Fjærpennen

12.09.2017 kl.11:07

Hr. Kreatur: Takk takk! Ja, det er absolutt mulig å lage mer ut av teksten. Jeg vurderer det, men da forsvinner litt av poenget mitt med at den skal være overkommelig selv for de som av en eller annen grunn lar seg avskrekke av tykkere bøker. Jeg må nok gruble litt, men det frister så klart å jobbe mer med teksten nå og prøve på nytt, det må jeg innrømme! :)

Skriv en ny kommentar

Fjærpennen

Fjærpennen

28, Nord-Aurdal

Jeg er Karoline. På denne bloggen vil du som stort sett ikke finne lange avhandlinger. Nei, her blir det i hovedsakt korte betraktninger og tanker rundt det jeg holder på med i øyeblikket. Så da vet du det :) Kontakt: karoline.sveen@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits