Rugemaskin

Det ser ut til å bli å dårlig med oppdateringer nå. Grunnen er ganske enkel; jeg går rundt i ei rugeboble.

Nå er det to uker igjen til termin, og jeg merker at det er vanskelig å samle tankene rundt ting som ikke har noe med lillebrors ankomst å gjøre.

Skriveprosjektene surrer i bakhodet, de er aldri langt borte, men de er langt unna å være det mest fremtredende. Men dette er jo fullstendig normalt, og slik det bør være nå i innspurten :) Jeg får trøste meg med at ordene ikke løper sin vei, jeg skal nok finne dem igjen der de ligger og modnes.

En positiv ting med å ha skrevet litt mindre nå, er at jeg har fått lest mer! Det er jo alltid godt. Jeg har så vidt begynt på Jomsviking av Bjørn Andreas Bull-Hansen, men prøver å spare den til barseltiden. Ikke særlig lett, hehe...

Ja, så dette med oppdateringer blir nok litt pø om pø. Kan hende deler jeg flere tekster jeg har skrevet etter hvert, bare for at ting ikke skal dø fullstendig ut, så kommer jeg sterkere tilbake når boblen slår sprekker (nå lo jeg litt av meg selv og husker ammetåken fra da de to andre var små).

Riktig god sommer til dere alle!

4 kommentarer

Den lille Pandaen c:

09.07.2017 kl.14:46

God sommer! :)

Fjærpennen

10.07.2017 kl.07:39

Den lille Pandaen c:: Takk så mye, og i like måte :)

Hr. Kreatur

18.07.2017 kl.11:03

Lykke til og kos deg med travel sommer! Skriveprosjektene venter på deg til du er klar :)

Fjærpennen

19.07.2017 kl.09:27

Hr. Kreatur: Takk, takk! Riktig god sommer til deg :)

Skriv en ny kommentar

Fjærpennen

Fjærpennen

28, Nord-Aurdal

Jeg er Karoline. På denne bloggen vil du som stort sett ikke finne lange avhandlinger. Nei, her blir det i hovedsakt korte betraktninger og tanker rundt det jeg holder på med i øyeblikket. Så da vet du det :) Kontakt: karoline.sveen@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits