Underlige underbevisshet

Gratulerer så mye med dagen i går! Her i dalen var vi kjempeheldige med været, faktisk så heldige at jeg har fått et ørlite solskille! Wow!

Kroppen er fullstendig mørbanket etter togtrasking og en ellers lang dag, det er jo ikke til å unngå at man yter litt ekstra når man ser hvor oppglødd ungene er over en slik dag. Mine to jenter var så fulle av spenning og forventning at de ikke en gang klarte å spise all isen de hadde gledet seg til! La meg forklare, de er ismonstre. Særlig den yngste. Hun kunne levd utelukkende på is om det var opp til henne.

I går ble de derimot is uten begrensing, men omtrent halvparten av hver havnet i søpla da de rett og slett ikke maktet å putte det i seg. Ja, ja, da har jeg forstått at måten å minske isinntaket er fri tilgang (nei, jeg tør ikke prøve det i praksis).

På en slik dag blir det følgelig lite skriving, men natt  til syttende jobbet til gjengjeld hodet på høygir. Natten ble urolig, men du verden så mange tanker jeg har vært gjennom! Drømmer og ideer og fremtidsplaner ble til et eneste stort sammensurium, men jeg har fått notert ned mye, og midt i alt kaoset tror jeg det har kommet noe veldig spennende. Dette er noe jeg må jobbe litt mer med før jeg eventuelt deler, men jeg har tro på at det kan bli utrolig artig!

Det er nesten litt utrolig hvordan hjernen jobber med problemstillinger jeg ikke var klar over at jeg hadde. Det ble riktignok ingen god søvn, men jeg skal tilgi underbevissheten dette, siden den tross alt visste best denne gangen.

Ikke bare løste den nåværende problemer, men til og med forslag til neste bok i serien jeg har tenkt å prøve meg på kom den med. For øvrig har jeg skrevet førsteutkast til bok nummer en i den serien, og holder nå på med omskrivingen. Dette er en fantasyroman, men hvilken av de utallige undersjangrene den passer best inn i, er jeg ikke sikker på for øyeblikket. Når jeg har kommet litt lenger vil jeg fri til testlesere, og siden underbevisstheten nå først har kommet på banen ga den meg en idè som er verdt å gi et forsøk på det punktet også. Herlig!

Selv om været var herlig i går, så pøsregner det i dag, og siden kroppen likevel trenger hvile nå skal jeg fikse meg litt kaffe og sette meg ned med rødpennen man fryktet så veldig i skoletiden. Jeg vurderer å dele et kapitel her etterhvert, jeg må bare bestemme meg for hvilket.

- Karoline

#forfatter #forfatterspire #fantasyroman

Én kommentar

Den lille Pandaen c:

18.05.2017 kl.12:33

Så spennende c:

Skriv en ny kommentar

Fjærpennen

Fjærpennen

28, Nord-Aurdal

Jeg er Karoline. På denne bloggen vil du som stort sett ikke finne lange avhandlinger. Nei, her blir det i hovedsakt korte betraktninger og tanker rundt det jeg holder på med i øyeblikket. Så da vet du det :) Kontakt: karoline.sveen@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits