Intervjuet til Valdresmagasinet

Publisert på karolinesveen.wordpress.com

For en tid siden dukket en journalist fra lokalavisa opp hos meg. Jeg hadde vært litt usikker på om jeg skulle si ja til et intervju, jeg er nemlig ikke særlig glad i å vise meg frem slik. Likevel endte jeg opp med å si ja, og 1. April kom intervjuet ut i Valdresmagasinet.

Jeg blir fremdeles flau over det, og synes smilet mitt på bildet røper hvor utilpass jeg følte meg, men journalist var grei og skrev ikke noe skremmende greier, hehe..

(Jeg vil bare presisere at det er Runa på bildet med meg, Tuva er storesøsteren og var på skola på det tidspunktet).

Resten av innlegget kan leses HER, der finner du også link til intervjuet.

- Karoline

#forfatterspire #forfatter #noveller #lokalkjendis #valdresmagasinet

 

 

2 kommentarer

Hr. Kreatur

11.05.2017 kl.16:52

Hei og gratulerer med flott intervju! Det er vel ikke mange som er 100% fornøyde med sine første intervjuer, det er lett å tenke etterpå hva man burde sagt og gjort. Vet litt om det, men det var et annet tema enn skriving, da.

Ser du har to blogger må, skal jeg heller følge den andre, eller blir det litt ulikt innhold?

Fjærpennen

12.05.2017 kl.07:02

Hr. Kreatur: Jeg er ikke sikker på om jeg noen gang kommer til å venne meg til slike ting, hehe..

Det kommer nok til å bli noe forskjellig innhold. Jeg har ikke helt bestemt meg for retningen den andre bloggen skal ha, men her kommer det i hvert fall til å fortsette som det har gjort med bare spesifikke innlegg for skriving (derfor det blir så sporadisk, hehe), mens den andre kanskje blir litt mer rettet mot "reklamering" av meg selv.

Skriv en ny kommentar

Fjærpennen

Fjærpennen

28, Nord-Aurdal

Jeg er Karoline. På denne bloggen vil du som stort sett ikke finne lange avhandlinger. Nei, her blir det i hovedsakt korte betraktninger og tanker rundt det jeg holder på med i øyeblikket. Så da vet du det :) Kontakt: karoline.sveen@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits