Bearbeiding av manus

Da er jeg i gang med omskrivingen av det første ferdige manuset mitt. Litt mer om det kan leses under kategorien "Boken med stor B".

Enkelt fortalt er dette et fantasydrama lagt til tiden da sjørøverne herjet som verst.

Planen i første omgang er rette opp i de feilene og dårlige formuleringene jeg ser umiddelbart, samt å lage bedre flyt i historien. Jeg vurderer om jeg skal flytte en scene lenger fram i historien, da jeg lurer på om det ikke må gjøres for å etablere hele fatasysjangeren tidligere, eller om jeg heller skal føye til noen momenter som gjør den jobben for meg.

Jeg antar jeg kommer til å forsøke begge deler for å få en følelse av hva som fungerer.

Når jeg sier meg "fornøyd" etter dette vil jeg sende ut manuset til testlesere igjen, forhåpentligvis innen 1. Juni. Da er det vel hovedsaklig å toe mine hender til dommen deres kommer, så er det tid for enda en omskriving før jeg bestemmer meg for hvor manuset skal havne. Forhåpentligvis blir det ikke bare fyll i kontorskuffen...


Laget av PSHoudini på DeviantArt

Samtidig som jeg styrer med dette skal jeg forsøke å få skrevet noen noveller, siden det er de som kan gi litt inntekt fortløpende om jeg bare er strukturert nok. Jeg fabler rundt med et par andre tanker og ideer i tillegg, og som kanskje, eller kanskje ikke blir noe av. Det hadde vært ufattelig spennende å få til, det må jeg innrømme.

Nå skal jeg ut og gråte en skvett over bilen min som kanskje blir solgt! Snufs...

- Karoline

#fantasydrama #fantasyroman #forfatterspire #forfatter

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Fjærpennen

Fjærpennen

28, Nord-Aurdal

Jeg er Karoline. På denne bloggen vil du som stort sett ikke finne lange avhandlinger. Nei, her blir det i hovedsakt korte betraktninger og tanker rundt det jeg holder på med i øyeblikket. Så da vet du det :) Kontakt: karoline.sveen@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits