Jeg, i media?

Vinterferien er på hell, og selv om jeg så frem til ei hel uke hvor jeg slapp ut å kjøre fra morgenen av så jeg kunne fokusere på skriving, har det blitt heller lite med det. Ikke fordi jeg ikke har hatt lyst, men det når ungene er hjemme blir det til at man bruker mer tid på dem, og det elsker jeg virkelig!

Jeg blir gjerne gående rundt i ei ferieboble, har ingen oversikt over tid og rom, og tror alle dager er lørdag. Derfor ble jeg overraska da jeg kom ut av dusjen i går kveld og så jeg hadde fått mail fra en journalist i lokalavisa som lurte på om jeg kunne være interessert i å stille opp i et intervju til påskemagsinet, siden hun hadde fått tips om at jeg skrev krim.

Jeg fikk et miniangstanfall og gikk i dusjen igjen mens jeg fortrengte hele greia, men mailen var der fremdeles da jeg kom ut igjen. Viste den til mannen, som syntes det var morsomt, jeg er fremdeles skeptisk, men antar jeg bør tenke litt på selvpromotering også.

Jeg skriver vel et svar i dag, så får vi se hvor det bærer hen, det virket ikke som det var hundre prosent spikret for at den artikkelen skulle komme med, så det kan jo hende ansiktet mitt slipper å komme på trykk *gjemmer seg*

Hehe, nå må jeg le av meg selv, det er jo ikke egentlig skummelt, men jeg føler meg lite komfortabel i slike settinger. Det er vel derfor jeg trives med å skrive, siden jeg kan holde meg for meg selv og bare møte folk når jeg føler meg klar for det (ja, det kom en liten, ironisk latter her, men litt sant er det nok).

Vel, vel, jeg får prøve å skrive litt i dag, da, så jeg er varm til hverdagen begynner igjen på mandag.

Fortsatt god ferie til dere som har det, og god helg til dere andre!

- Karoline

2 kommentarer

Hr. Kreatur

15.03.2017 kl.22:09

Hei! Leste jo denne for lenge siden, men glemte å kommentere. Så gøy med en sånn henvendelse, da! Jeg håper du takket ja, og kanskje er intervjuet allerede gjennomført. Jeg har selv hatt noen sånne runder, det er litt rart første gangen, men hvis det blir flere så venner du deg nok fort til det. Når det er skriftlig kan du ev be om å få lese det før det trykkes = full kontroll! Alt i alt er det jo bare positivt at det du har skrevet har ført til intervju, så gratulerer og lykke til! :)

Fjærpennen

17.03.2017 kl.14:30

Hr. Kreatur: Hei hei, og takk skal du ha :)
Intervjuet ble gjennomført. Det ble forhåpentligvis ikke så altfor ille, selv om jeg etterpå selvsagt kom på ørten andre ting jeg gjerne ville formidlet, men slik regner jeg med det stort sett alltid vil være.
Bilder ble også tatt, det er dem jeg gruer meg mest til å se, haha!
Jeg er litt stolt over at det jeg har skrevet har ført frem, særlig siden jeg fikk vite at det er en allerede utgitt krimforfatter som hadde tipset om meg- det rørte ved noen hjerterøtter :)

Skriv en ny kommentar

Fjærpennen

Fjærpennen

28, Nord-Aurdal

Jeg er Karoline. På denne bloggen vil du som stort sett ikke finne lange avhandlinger. Nei, her blir det i hovedsakt korte betraktninger og tanker rundt det jeg holder på med i øyeblikket. Så da vet du det :) Kontakt: karoline.sveen@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits