Griffer og research og sånn

Nå gjør jeg noe jeg ikke liker spesielt godt, men en gang i blant må man innse at man har tatt seg vann over hodet.

Det viser seg at NaNo prosjektet mitt blir ufattelig mye mer omfattende enn jeg først hadde planer om, og jeg er avhengig av en hel del research før jeg kommer i havn.

Derfor har jeg bestemt meg for å jobbe med dette, og lage meg en hel del notater før jeg igjen går inn for selve skrivingen på denne romanen. Den fortjener å modnes. Det er rett og slett ikke et hastverksprosjekt.

Jeg føler nesten jeg er tilbake på skolebenken når jeg holder på med denne researchen, men det er ganske spennende også.

Vel, i går begynt jeg på et annet skriveprosjekt. Det er på langt nær like omfattende, men det er viktig ikke å ta for lett på det likevel. Det blir et litt "lysere" prosjekt, noe jeg tror jeg trenger nå.

Hva det handler om? Det kan jeg så klart ikke si, men verdens søteste griff er med, da!


Tegnet av moi
 

Ellers har jeg sendt inn to noveller denne måneden, men ikke fått noe svar på dem enda. I tillegg til de lange skriveprosjektene prøver jeg å skvise inn litt novelleskriving. Det  vil si, akkurat nå har ejg bare ei halvfull blokk av ideer og notater, men det blir fort til noe mer.

Jeg merker at jeg sliter litt med å holde historiene korte nå, det er liksom noe som vil trekke dem ut og gjøre mer ut av dem. Komprimere noveller, forlenge romaner- å, vel, null stress!

 

- Karoline

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Fjærpennen

Fjærpennen

28, Nord-Aurdal

Jeg er Karoline. På denne bloggen vil du som stort sett ikke finne lange avhandlinger. Nei, her blir det i hovedsakt korte betraktninger og tanker rundt det jeg holder på med i øyeblikket. Så da vet du det :) Kontakt: karoline.sveen@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits