Hva skjedde med NaNoWriMo?

De fleste har sikkert oppdaget at November er over, og noen har kanskje merket at jeg ikke har skrevet noen seiersstatus etter fullendt NaNoWriMo.

Det er enkelt og greit fordi jeg ikke kom i havn. Først oppdaget jeg at jeg har skrevet starten fullstendig feil, det var langt fra slik jeg ville ha den, men jeg prøvde å blokke bort det og tenkte det var noe jeg kunne rette på når de femti tusen ordene var plottet ned.

Deretter fikk jeg en ubehagelig skriveblokk jeg ikke helt kom ut fra, og til sist endte jeg opp sykmeldt og har sovet tilnærmet døgnet rundt de siste ukene.

Slik kan det gå, men manuset ligger der fremdeles, og jeg håper jeg klarer å samle nok energi til å fullføre det før året er omme.

Det er nye muligheter neste år, men jeg venter ikke helt til November med å skrive igjen, det er i hvert fall helt sikkert! :)

Ønsker dere alle ei riktig god førjulstid!

- Karoline

2 kommentarer

Christine

13.12.2016 kl.10:51

God bedring. Håper du er tilbake på jobb snart :)

Fjærpennen

03.01.2017 kl.13:19

Christine: Tusen takk for det :)

Skriv en ny kommentar

Fjærpennen

Fjærpennen

28, Nord-Aurdal

Jeg er Karoline. På denne bloggen vil du som stort sett ikke finne lange avhandlinger. Nei, her blir det i hovedsakt korte betraktninger og tanker rundt det jeg holder på med i øyeblikket. Så da vet du det :) Kontakt: karoline.sveen@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits