Historien går sine egne veier!

Jeg tenkte det var på tide med en NaNo- update.

Fremdeles ligger jeg evigheter etter skjema, siden jeg startet ei uke for seint, og at på til hadde ei skrivefri helg. I dag har jeg derimot plottet ned over fire tusen ord, og teller fremdeles, så jeg har ingen planer om å gi meg med det første.

Jeg må bedrive litt hasteresearch innimellom skriving nå, for brått skjer det enormt mye på en gang, og jeg må ha en viss peiling. Detaljene kan jeg fikse i neste omgang, når førsteutkastet er fullført.

Jeg må innrømme jeg gikk inn i en aldri så liten minikrise i dag, da jeg panisk innså at jeg umulig har nok ideer til å kunne klare 50 000 ord, men brått tok historien en uventet vendig, og nå kan det hende jeg klarer det likevel. Kanskje. Puh, dette maratonet sliter på hodet, det må jeg si!

Til tross for slike bekymringer opplever jeg endelig at karakterene begynner å ta grep selv, og det er da jeg synes det er morsomt å skrive. Selv om jeg ser for meg enkelte scener, og har en viss formening om hvordan ting skal være, er det nesten som karakterene rister på hodet over min naive holdning, og brått blir det både mørkere og mer innholdsrikt.

Kanskje er det stemmene i hodet mitt som endelig får utløp? ;)

Vel, uansett, jeg jobber meg videre, og lærer en hel del nye ting underveis- dette er en av de fantastiske sidene ved å skrive!

Ha en ellers flott kveld, og til dere felles NaNo-er: LYKKE TIL!

- Karoline

#nanowrimo #nationalnovelwritingmonth #forfatterspire #skribent #bok #manus

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Fjærpennen

Fjærpennen

28, Nord-Aurdal

Jeg er Karoline. På denne bloggen vil du som stort sett ikke finne lange avhandlinger. Nei, her blir det i hovedsakt korte betraktninger og tanker rundt det jeg holder på med i øyeblikket. Så da vet du det :) Kontakt: karoline.sveen@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits