Første uke av NaNoWriMo...

...ble ikke akkurat som planlagt. Den forsvunne minnepennen kom til rette etter fire dager, men datamaskinen bestemte seg også for å ta ut sykmelding. Jeg antar det bare gjaldt skulkesjuka, for den fungerte plutselig helt utmerket igjen, uten at jeg hadde gjort noe fra eller til.

Helga ble tilbragt på hytta, og der har vi ikke strøm, så planen var å skrive notater og avsnitt. Det endte med at jeg leste Nemi og Pondus hele helga i stedet. Og løste kryssord. Det tar jeg som en del av jobben, synonymkunnskap er viktig når man skriver, tross alt!

Mandag sov jeg bort, for jeg er sørpe forkjøla, men i dag har jeg endelig begynt!

I skrivende stund har jeg tastet ned i overkant av 3300 ord, og håper jeg når 5000 før jeg tar kvelden.

Det er en viss mulighet for at jeg har tatt meg vann over hodet med denne boka, men jeg forsøker å tenke på at det tross alt bare er et førsteutkast, og at den ordentlig jobben kommer når det er ferdig. Akkurat nå gleder jeg meg ikke til det, men det kommer seg nok, hehe..

Vel, til tross for treg start har jeg troa på at jeg klarer å fullføre, så skrivemotet er fremdeles på topp!

Håper du har hatt en fortreffelig start på måneden!

- Karoline

#nanowrimo #forfatterspire #bok

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Fjærpennen

Fjærpennen

28, Nord-Aurdal

Jeg er Karoline. På denne bloggen vil du som stort sett ikke finne lange avhandlinger. Nei, her blir det i hovedsakt korte betraktninger og tanker rundt det jeg holder på med i øyeblikket. Så da vet du det :) Kontakt: karoline.sveen@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits