Den måneden flest bøker blir født

Jeg sitter her og har nærmest et lite panikkanfall. Jeg har løpt rundt i huset som ei hodeløs høne i 20 minutter, og det er definitvt ingen god måte å starte dagen på!

Det er ei lita krise: Minnepennen min er borte! Jeg hadde den i går, men nå kan jeg ikke finne den hverken på logiske eller ulogiske steder!

HJEEEEEELP!!!!!!!

Nå føles det som ei enda større krise enn det vanligvis ville gjort, for det er November, og da MÅ jeg ha minnepennen min!

Hvorfor er det så innmari viktig i November, og ikke, for eksempel Mars?

Jo, for i November foregår dette fantastiske fenomenet verden rundt: NaNoWriMo - National Novel Writing Month.

Konseptet går ut på å utfordre skribenter i alle aldre til å skrive 50.000 ord i løpet av 30 (!) dager. Det er ingen konkurranse sådan, men man kan selvsagt lage interne konkurranser i ett eller flere av forumene på siden.

Her har man den ultimate muligheten til å få støtte og innspill, og man har et spesifikt mål hver eneste dag i hele November.

Jeg vil nok tro at det i November blir født flere bøker enn noen av årets andre måneder, og det er jo kjempespennende! Det ser til og med ut til at noen av bøkene blir publisert!

Noe som er enda flottere enn selve utfordringen, er at NaNoWriMo ikke lar deg i stikken etter at vi har gått over i Desember. Nei, da får vi tips og oppmuntring til å gå gjennom manuset på nytt, rette opp skrivefeil og legge til/fjerne avsnitt. Det sier seg jo selv, at skal man skrive ei bok på 30 dager har man ikke tid til å rette seg selv underveis- man skriver fremover, så får man ta resten når de tretti er over.

Skal du være med på NaNoWriMo? Jeg er i hvert fall med!

- Karoline

#forfatterspire #nanowrimo "nationalnovelwritingmonth #skrivenbokpåtrettidager #bok

8 kommentarer

morellen

02.11.2016 kl.11:35

Jeg er med i år igjen! Lykke til! Hva heter du btw på NaNo-sida? Vil legge deg til som buddy? ;)

Fjærpennen

08.11.2016 kl.12:40

morellen: Stilig! Jeg heter Fjaerpennen :-D

Hr. Kreatur

02.11.2016 kl.15:23

Hei, dette kunne jeg godt ha vært med på, ja! Synes det høres vanvittig artig ut! Men så har jeg allerede et større manus som jeg burde jobbe med, og som egentlig skulle vært ferdig i september men ikke ble det. Må nok fokusere der i år, men NaNo gjntas jo til neste år, kanskje jeg er med da!

Fjærpennen

08.11.2016 kl.12:35

Hr. Kreatur: Det er et morsomt konsept, og en spesiell måte å jobbe på. Da sees vi kanskje på forumet der neste år ;)

Den lille Pandaen c:

02.11.2016 kl.18:13

Fant du den?

Fjærpennen

08.11.2016 kl.12:34

Den lille Pandaen c:: Den dukket opp etter noen dager. Puh, jeg pusta lettet ut da :)

morellen

08.11.2016 kl.12:43

fant deg ikke på NaNo-sida :/ prøv å legge til meg; Hana1167

Fjærpennen

08.11.2016 kl.14:31

morellen: Found ya :)

Skriv en ny kommentar

Fjærpennen

Fjærpennen

28, Nord-Aurdal

Jeg er Karoline. På denne bloggen vil du som stort sett ikke finne lange avhandlinger. Nei, her blir det i hovedsakt korte betraktninger og tanker rundt det jeg holder på med i øyeblikket. Så da vet du det :) Kontakt: karoline.sveen@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits